Seber všechno a nevracej nic zpět.

Filmografie

29. června 2007 v 17:10 |  ♥Johnny Depp♥
Filmografie Johnnyho Deppa:
1984 Noční můra v Elm Street (A Nightmare On Elm Street)
1985 Soukromý víkend (Private Resort)
1986 Nahromaděný vztek (Slow Burn)
1986 Četa (Platoon)
1990 Uplakánek (Cry-Baby)
1990 Střihoruký Edward (Edward Scissorhands)
1991 Freddyho smrt- Poslední noční můra (Freddy´s Dead- The Final Nightmare)
1993 Benny a Joon (Benny & Joon)
1993 Co žere Gilberta Grapea (What´s Eating Gilbert Grape)
1993 Arizona dream (Arizona Dream)
1994 Ed Wood (Ed Wood)
1995 Don Juan DeMarco (Don Juan DeMarco)
1995 Mrtvý muž (Dead Man)
1995 V poslední chvíli (Nick of Time)
1995 Tom Petty and the Heartbreakers: Playback
1997 Krycí jméno Donnie Brasco (Donnie Brasco)
1997 Bojovník (The Brave)
1998 Strach a hnus v Las Vegas (Fear and Loathing in Las Vegas)
1999 Pramen (The Source)
1999 Astronautova žena (The Astronaut´s Wife)
1999 Devátá brána (The Ninth Gate)
1999 Ospalá díra (Sleepy Hollow)
2000 Čokoláda (Chocolat)
2000 Muž, který plakal (Man who cried)
2000 Lowell Bues: The Words of Jack Kerouac
2000 Než se setmí (Before Night Falls)
2001 Z pekla (From Hell)
2001 Kokain (Blow)
2003 Piráti z Karibiku- Prokletí Černé Perly (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
2003 Kdysi dávno v Mexiku (Once Upon a Time in Mexico)
2004 Hledání Země Nezemě (Finding Neverland)
2004 Libertin (The Libertine)
2004 Tajemné okno (Secret Window)
2006 Piráti z Karibiku- Truhla mrtvého muže (Pirates of the Caribbean: Dead Man´s Chest)
2007 Piráti z Karibiku- Na konci světa (Pirates of the Caribbean: At World´s End)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama